VASTUULLISUUS

Haluamme tarjota erilaisia, mielenkiintoisia ja vastuullisia TukTuk- elämyksiä. 100% sähkökäyttöinen TukTuk on kulkuneuvona erinomainen keino näihin tavoitteisiin. Se ei saastuta lainkaan päästöillä, ja myös sen aiheuttama ympäristöhaitta pienen koon ja äänettömyyden takia on lähes olematon. Lataamme ajoneuvojen akut käyttäen tuulienergialla tuotettua sähköä. Käytössämme on vain muutama TukTuk ja koska jokaisen maksimi matkustajamäärä on vain 4, ei kierroksista seuraa myöskään erityistä ruuhkaa suosituille kohteille. 

Sähkökäyttöisten ja ympäristöystävällisten Tuktukien lisäksi yritämme huomioida kestävän kehityksen periaatteita kaikessa toiminnassamme. Me olemme pieni, paikallinen toimija ja käytämme vain paikallisia yhteistyökumppaneita. Kaikki työntekijämme ovat saaneet koulutuksen kestävän kehityksen periaatteisiin joko opaskoulutuksensa aikana tai meidän itsemme järjestämänä. Kehitämme toimintaamme koko ajan vastuullisemmaksi, koska mielestämme se on ainoa keino toimia hyvällä omallatunnolla.

Helsinkiä joka puolella ympäröivä Itämeri on yksi kaupungin tärkeimmistä luonteenpiirteistä ja rakas meille niin kuin muillekin helsinkiläisille. Haluammekin olla mukana Itämeren suojelutyössä, ja siksi teemme yhteistyötä John Nurmisen Säätiön kanssa. Lahjoitamme heille osan joka kierroksemme tuotosta tukeaksemme heidän tärkeää ja tuloksellista työtä Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi tuleville sukupolville.