Vaikka saatamme välillä olla valmiina kierrokseen jossain päin Helsingin keskustaa, saat varmistettua kierroksesi ainoastaan varaamalla sen etukäteen nettisivujemme kautta. Sivuillamme on helppo varauskalenteri, josta näet kaikki saatavilla olevat kierrokset ja jonka kautta voit helposti varata sekä maksaa kierroksesi.

Etukäteen varatut kierrokset maksetaan niitä varattaessa verkkosivujemme kautta. Näin saamme kierroksesi vahvistettua saman tien eikä maksua tarvitse murehtia enää myöhemmin. 

Jos onnistut pääsemään kyytiimme suoraan kadulta, voit maksaa kierroksen joko käteisellä (euro) tai yleisimmillä debit ja credit korteilla.

Varatut ja maksetut kierrokset voi perua kuluitta yli 48 tuntia ennen kierroksen alkua.

 

Alle 48 tuntia tapahtuvassa peruutuksessa maksua ei palauteta.

 

Jos Helsinkituktours joutuu perumaan kierroksen, oikeuttaa se täyteen maksun palauttamiseen, paitsi turvallisuussyistä tapahtuvissa peruutuksissa (jäinen tienpinta, lumisade, myrsky).

Opastetun kierroksen lisäksi kierrosten hintaan sisältyy opastuksessa käytettävät kuulokejärjestelmät sekä huovat ja sateenvarjot niitä tarvittaessa. Mukananne on koko ajan opas, joka myös ajaa TukTukianne. 

 

Hintaan EIVÄT sisälly mahdolliset pääsyliput museoihin tai muihin nähtävyyksiin.

Kierrosten alkamispaikka sovitaan kierrosta varatessa. Voimme noutaa sinut myös hotelliltasi, mikäli se on Helsingin keskusta-alueella sijaitseva.

Kyllä, koko perhe on tervetullut! Huomaathan kuitenkin, että lapsen tulee olla 135 cm tai pidempi, koska sen alle olevat lapset tarvitsevat turvaistuimen, joita emme voi toimittaa. Myöskään omia turvaistuimia ei voi kiinnittää TukTukeihin. Jokainen matkustaja (myös lapset) istuvat omalla paikallaan käyttäen omaa turvavyötä. Myös lasten kanssa matkustajien maksimimäärä on 4 henkilöä. 

 

Alle 18 vuotiaat henkilöt tarvitsevan mukaansa aikuisen tai heillä täytyy olla huoltajan suostumus osallistumiselle.

Kierroksemme ovat ennen kaikkea TukTuk kierroksia, ja vaikka niillä on muutamia pysähdyksiä, eivät käveltävät matkat ole pitkiä. Voit myös jäädä TukTukin kyytiin pysähdysten ajaksi, jos haluat.

 

TukTukien penkit ovat muutaman askelman korkeudella, mutta oppaamme auttavat sinua nousemaan kyytiin ja pois.

 

Kävelykepin voi ottaa kyytiin, mutta isommat apuvälineet (esim. pyörätuoli) eivät valitettavasti mahdu turvallisesti kyytiin, jos TukTuk on täynnä.

Järjestämme myös yksityiskierroksia, jotka on räätälöity juuri sinun ja ryhmäsi toiveiden mukaan. Enemmän tietoa näistä löydät Yksityiskierrokset– sivuiltamme.

 

Yksityiskierrosten hinnat ja muut ehdot sovitaan aina erikseen kierrosta suunniteltaessa.

Kaikki kierroksemme on suunniteltu safety first ajatuksella. Kaikki kuljettajina toimivat oppaamme on koulutettu turvallisuusnäkökohtiin ja joilla on ajokortin lisäksi myös voimassa oleva taksinkuljettajan lupa. Mukanamme on aina ensiapulaukku ja kierroksista on tehty turvallisuusselvitykset, jotka saa halutessaan nähtäväksi.

 

Kaikki kierroksemme on vakuutettu vastuuvakuutuksella ja tarvittavilla liikennevakuutuksilla. TukTukit on rekisteröity ammattikäyttöön ja niissä on kaikki vaadittavat turvallisuusvälineet.