Helsinki TukTours

Tarinamme

Juho&Tino

Ensimmäiset tuk-tuk -kierrokset Helsingissä ajettiin kesällä 2020. Sen jälkeen kyydissämme on tutustuttu kaupunkiin erilaisilla opastetuilla kierroksilla, vietetty syntymäpäiviä ja hääpäiviä, sekä vain juhlittu elämän ihanuutta! 

Kaikki alkoi kuitenkin jo lähes vuosi ennen ensimmäistä kierrosta, kun kaksi ennakkoluulotonta toimijaa tapasi toisensa. Opastuspalveluita Helsingissä tarjoava Yoo-hoo! Tours ja tuk-tukeja maahantuova TukTuk Finland löysivät toisensa loppukesällä 2019. Molemmat tahtoivat tuoda Helsingin kaduille nämä hauskat ja ympäristöystävälliset menopelit, ja toimintaa suunniteltiin koko syksy ja talvi. Näin syntyi Helsinki TukTours, joka tarjoaa nyt jo toista kesää näitä uniikkeja kyytejä Helsingissä ja välillä kauempanakin! 

Olemme iloisia siitä hyvästä palautteesta ja positiivisesta fiiliksestä, jota olemme kokeneet ensimmäisen kesämme aikana. Toimintaympäristö ei ole ollut helppo, varsinkin koronatilanne on pitänyt meidätkin varpaillaan ja opettanut, että muutos on ainoa pysyvä asia. Yritämme kehittää toimintaamme koko ajan, kuunnellen asiakkaiden, sidosryhmiemme ja toimintaympäristömme palautetta ja vaatimuksia. Tavoitteenamme on saada tuk-tukit osaksi Helsingin katukuvaa!

MUITA POSTAUKSIA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *