Helsinki TukTours

See you on tube!

helsinki-tuktours-youtube

Lunta tulee sellaista vauhtia, että ainoa tapa muistella viime kesää on kuvien ja videoiden kautta. Onneksi olemme olleet aktiivisia kuvaajia, ja sosiaalisen median kanavissamme saa yli talvenkin nauttia TukTuk -fiiliksistä kesämuistojen ja talvitapahtumien osalta!

Oletko jo tutustunut Youtube -kanavaamme, jonne olemme viime kesänä alkaneet tehdä Un-Tuking Helsinki -sarjaa? Sarjassa olemme kiertämässä Helsinkiä aina vähän eri paikoissa ja eri ihmisten kanssa, ja puhumassa Helsingin monista eri puolista lähiöistä Itämereen ja Street Artiin. Kannattaa napata sekin katselulistalle, jaksot ovat lyhyitä n 10-15 min kestoisia, joten ne ovat hyvää täytettä esim. ruuhkabussiin tai koronarokotejonoon!

Helmikuussa mennään jo kovaa vauhtia kevättä ja meidänkin kautemme alkua kohti. Kannattaa pysyä kuulolla, meillä tulee myyntiin uusia mielenkiintoisia kierroksia ensi kesäksi ja suunnitelmissa on myös erilaisia kampanjoita. Jo tällä hetkellä on käynnissä Ystävänpäivän lahjakorttiale, josta saat lahjakortin alennettuun hintaan ja voit sitten käyttää sen ystäviesi tai oman kultasi kanssa meidän kierroksellemme tai ajelulle kesän aikana!

MUITA POSTAUKSIA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *