Helsinki TukTours

Kausi paketissa

20210530_135957

Ajoimme juuri kauden viimeisen kierroksen – uskomattomasti marraskuun lopulla! Oli kaunis mutta jo kovin viileä päivä, mutta siitäkin huolimatta TukTukin sisällä tunnelma pysyi korkealla ja asiakkaat peittojen alla lämpiminä. Paljon on tälläkin kaudella tapahtunut tämän viimeisen ja kauden ensimmäisen, Vappupäivänä tehdyn kierroksen välillä. 

Kolmen oppaan kanssa olemme päässeet tapaamaan ihania ihmisiä ja toteuttamaan kierroksia, joista asiakkaamme ovat pitäneet. Palaute, jota olemme saaneet, on ollut todella positiivista ja TukTukin hauska ulkonäkö ja sisällä oleva rento fiilis on ollut juuri sitä, mihin olemme pyrkineet. Kesän aikana olemme luonnollisesti toimineet enimmäkseen kotikaupungissamme Helsingissä, mutta kävimme kahdesti myös Kotkassa Viking Linen kyydissä ajamassa kaupunkikierroksia kauniilla Kotkansaarella, ja sen lisäksi myös Hamina tuli tutuksi, kun olimme syyskuussa siellä ajamassa kierroksia Haminassa olevan risteilylaivan asiakkaille. TukTukista on siis moneksi! 

Helsingissä olemme saaneet taas kunnian ajaa kierroksia hotelli Marskin asiakkaille, jo toisena kesänä. Kiitos yhteistyöstä Marskin mahtavalle porukalle! Toki olemme tehneet paljon muitakin erilaisia kierroksia niin kotimaisille kuin ulkomaalaisille asiakkaille, joita olemme tavanneet hotelleilla, satamissa ja muualla. Kierroksemmehan alkavat aina asiakkaan kanssa sovitusta paikasta! Kesään kuului myös erilaisia teemakierroksia; Helsinki Pride -viikon aikana tutustuttiin Helsinkiin seksuaalivähemmistöjen historian näkökulmasta ja loka-marraskuussa olivat vuorossa Halloween teemaiset kummitus- ja murhakierrokset. 

Nyt TukTukimme lepäilevät talven ja laitamme ne netistäkin ehompaan kuntoon huhti-toukokuussa alkavaa seuraavaa kautta varten. Talven aikanakin tulee tapahtumaan kaikenlaista, joten kannattaa seurata meitä kanavillamme Facebookissa, Instagramissa ja Youtubessa!

Kiitos mahtavasta kaudesta kaikille teille, hyvää talvea ja nähdään ensi vuonna! PS Meiltä saa pukinkonttiin lahjakortit ensi vuoden kierroksille, ne ovat nyt myynnissä erikoishintaan verkkokaupassamme, josta voi varata myös ensi kauden kierroksia!

MUITA POSTAUKSIA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *